Kvantefelt Healing

Kvantefelt Healing

Her er et lille udsnit af Michael Ærø`s faglige materiale, som jeg har fået lov til og formidle videre til jer, der følger med på mine sider:

Ny-Lægevidenskabelig Årsagsbehandling har vist sig gradvist at genskabe de brudte neuro-forbindelser fra hjernen til kroppen, der med den førende psykosomatiske hjerneforskning menes at ligge til grund for udviklingen af minimum 95-98% af alle sygdomsdiagnoser og ubalancer.
De underliggende årsager bag mange sygdomme.

Hvordan behandlingerne kan opleves og indvirke
Uforløst stress og fysisk impakt fra konflikter, chok og ulykker gennem livet skaber i hjernen en el. flere neurologiske kortslutninger. Fra disse relæ zoner brydes tilsvarende kredsløbene til kroppens forskellige organer, kirtler og vævstyper, alt efter intensiteten bag. Det er disse brud i hjernen, der fra sind til krop udløser akut og senere degenerativ sygdom i form af nedsat cellulær respiration og mindsket næringsoptagelse.

Behandlingerne aktiverer i løbet af få minutter alle de neuro-immune kredsløb; hjernen, hjertet, mave/tarm og lymfesystemet imellem.
Ved at erkende sine stressende livsoplevelser – gennem et let fokus i enten tale eller i sine stille tanker på det “indre” udtryk – opløses begyndende mangeårigt lagrede stress-responser i cellerne. Det kan f.eks. mærkes som ny simrende nerveaktivitet med igangsat varmefase, forårsaget af øget iltbinding og udskillelse af affaldsstoffer fra de løsnede cellemembraner i f.eks. maven. Samtidigt afbalancerer jeg kvantefysisk dit kropsfelt for stagnerede energifelter i sygdomsramte områder, lagret i det ubevidste sind. (KVANTEFYSISK AFBALANCERING)

Man skal påregne 2-3 sessioner og 3-4 ugers pause imellem, for fuld regenerering fra gang til gang. Det gennemsnitlige antal behandlinger de fleste bruger for beg. mærkbare bedringer i de kroniske sygdomstilstande kan variere – du vil dog allerede mærke processen starter ved første behandling.

-Materialet er copyright beskyttet og tilladelsen til og formidle det – er personlig givet til undertegnede.

Tusind tak for din hjælp og støtte gennem tiden Michael – jeg ser det som en stor anderkendelse – at jeg må bruge dit materiale.

Beretninger fra klienter der har modtaget Kvantefelt Healing, beskrivelse at et øje der har været blindt i 30 år, pludselig kan se. En arm der var blevet stiv efter en ulykke og efter 30 år, kan rette sig ud. Læs om safari guiden der fik ordnet voldsomme rygsmerter på to fjern healinger.

Modtagerne er søde og fortælle om deres oplevelser, til information for dig der overvejer behandling eller blot følger med på siden.

De fleste oplever det som en form for magi, fordi de ofte har reduceret smerter i kroppen kort inde i healingen og de mærker at kroppen går i reparationsprocesser.

Det er en smuk universel gave og modtage og ikke mindst formidle.
Dette og meget meget mere kan i læse om i gruppen:
Sjælehealerens Værksted på Facebook.

Klinikken

Adresse

Intuitiv Sjaelehealer Jette Risum
Nørrebjerg Runddel 190 C
5220 Odense SØ
Tlf. 5055 3133
Mail: sjaelehealer@gmail.com
CVR-nummer: 42664359

Kig forbi min lukkede Facebook gruppe og læs mere om kvantefelthealing