Om mig

Jette Risum – Intuitiv Sjaelehealer

Hvem er jeg

Jeg er en kvinde på 56 år, mor til 2 børn som er veletableret i deres eget voksenliv.

Jeg har lige fra fødsel kæmpet med astma, bronkitis og ekstrem dårlig hud.

Igennem årene har jeg yderligere fået forskellige fysiske gener, disse kulminerede i efteråret 2017, hvor jeg efter en indlæggelse sad og surfede på tv. Jeg faldt over udsendelsen ”Helbrederne – den sidste udvej”, på tv2. Her tonede Michael Ærø frem som healer og under udsendelsen tænkte jeg, at den evne Michael besidder, var det som kunne hjælpe mig videre i livet.

Jeg kontaktede herefter Michael, og jeg var heldig og få en afbudstid. Efterhånden som forløbet hos Michael var gennemført og jeg løbende fik det bedre, mærkede jeg også en anden forandring der skete i mig. Jeg blev stille og rolig initieret til og formidle samme Healingsform, som Michael, en evne som jeg også er så heldig at være i besiddelse af, jeg har bare ikke tidligere været bevidst om dette, da min krop var fyldt op, af alt det jeg har kæmpet med siden fødslen.

 

I dag er jeg så heldig at mit helbred er i sådan en forfatning at det meste er i rimelig forfatning og når jeg mærker, at min krop er ved at gå i ubalance har jeg i dag redskaberne til at justere den fysiske balance, så det holdes i skak og stabiliseres på smukkeste vis. 

Nu er jeg bevidst om mine evner og er derfor begyndt at hjælpe og heale på mennesker, der har ønsket at modtage min healing. Jeg er utrolig taknemmelig, når jeg oplever den forvandling der sker i det enkelte menneske jeg har været så heldig at have haft i mine hænder. Den omsorg og nærvær der er med den enkelte, kan ikke beskrives med andre ord end; En smuk forening og forvandling, som den grimme ælling der blev til en svane. 

Det er en stor taknemlighed man generelt får til livet når man mærker kroppen komme i reparationsprocesser, som giver fornyet håb og glæde, til at møde fremtiden.

Derfor jeg ønsker for dig, at dine oplevelser med healing, må blive lige så berigende som det er og har været for mig.

Det er dit liv,
dit valg,
din rejse.

Jette Risum

På de følgende sider kan du læse mere og du er velkommen i min gruppe på Facebook; Intuitiv Sjaelehealer v/ Jette Risum. Følg linket her på hjemmesiden. Kontakt oplysninger vil du naturligvis også kunne finde her.

Klinikken

Adresse

Intuitiv Sjaelehealer Jette Risum
Nørrebjerg Runddel 190 C
5220 Odense SØ
Tlf. 5055 3133
Mail: sjaelehealer@gmail.com
CVR-nummer: 42664359

Kig forbi min lukkede Facebook gruppe og læs mere om kvantefelthealing