Din sjælehealer

Jette Risum – Intuitiv Sjælehealer

Om din sjælehealer

Med et liv fyldt med erfaringer har jeg udviklet en dyb forbindelse til min intuition på et sjæleligt plan, som giver en unik tilgang til healing. Når du modtager behandling hos Sjælehealer, kan du være sikker på at modtage støtte og omsorg, der sigter mod at genoprette velvære og indre ro.

I min egen healingsproces fandt jeg evnerne til at heale i det kvantefysiske og renormaliserende felt. Jeg blev hurtigt klar over, at jeg havde nogle evner, som kunne hjælpe andre.

 

Sjælehealers mission

Sjælehealers mission er at guide klienter på en rejse mod at genfinde deres sjæls hjem, få dem til at blomstre og finde deres egen styrke. Jeg ønsker at hjælpe mennesker godt videre på deres vej og få givet slip på smerte, stress, tankemylder eller angst i form af kvantefelt healing og sjæleligt kærlighed.

 

Jeg ønsker, at dine oplevelser med healing, må blive lige så berigende som det er, og har været for mig i mit liv. 

Udover klienter til almindelig healing, fjernhealing og gruppehealing renser jeg også huse og healer dyr, som er i smerte. Jeg deltager også gerne i foredrag og workshops. Tøv endelig ikke med at kontakte mig, for en uforpligtende snak, hvis du føler jeg kan hjælpe dig.

Det er dit liv,
dit valg,
din rejse.

Jette Risum

På de følgende sider kan du læse mere og du er velkommen i min gruppe på Facebook; Intuitiv Sjaelehealer v/ Jette Risum. Følg linket her på hjemmesiden. Kontakt oplysninger vil du naturligvis også kunne finde her.

Klinikken

Adresse

Intuitiv Sjaelehealer Jette Risum
Nørrebjerg Runddel 190 C
5220 Odense SØ
Tlf. 5055 3133
Mail: sjaelehealer@gmail.com
CVR-nummer: 42664359

Kig forbi min lukkede Facebook gruppe og læs mere om kvantefelt healing