Healing

Kvantefelt Healing

Hvad er kvantefelt healing?

Jeg er formidler af det kvantefysiske og renormaliserende felt – det sjælelige værensfelt. Kvantefelt healing er en alternativ behandlingsmetode, der arbejder med energifelter omkring og inden i kroppen for at fremme et åndeligt velvære og guide dig tilbage til din sjæls hjem.

Ved kvantefelt healing anvendes intention, opmærksomhed og bevidsthed for at påvirke disse energifelter og genoprette balance i kroppen. Gennem let berøring eller fjernhealing kan jeg kanalisere energi for at lindre fysiske smerter, reducere stress, forbedre immunforsvaret og fremme indre balance.

 

Hvordan virker kvantefelt healing?

Minimum 95-98% af sygdomsudvikling kan spores tilbage til traumer, chok, langvarige stressfaktorer og fysisk belastning såsom fald eller ulykker, som vi naturligt oplever og udfordres af gennem livet. Det er i dag videnskabeligt dokumenteret, at disse stresspåvirkninger fører til neurologiske forstyrrelser i hjernens overordnede kredsløb, hvorfra de påvirker alle kroppens organer. Mine behandlinger stimulerer alle neuro-immune kredsløb herunder hjernen, hjertet, mave/tarm og lymfesystemet.

Ved samtaler eller stille refleksion begynder reparationsprocessen en opløsning i cellerne og det neuro-immune kredsløb. Det kan mærkes som ny, vibrerende nerveaktivitet og en opvarmende fornemmelse, som skyldes øget iltbinding og udskillelse af affaldsstoffer fra de løsnede cellemembraner.

 

Hvordan foregår behandlingen?

Almindelige healings sessioner finder sted enten på briksen i min klinik eller i dit eget hjem. Vi starter altid med en indledende samtale, hvor vi både fysisk og mentalt identificerer områder, hvor du har brug for healing. Det kan være smerte, blokeringer eller angst.

Fjernhealing foregår gennem en telefonsamtale, hvor du kan føle min tilstedeværelse og kraften af energien, der arbejder på et dybt sjæleligt plan. Du skal forvente 2-3 sessioner og 3-4 ugers pause imellem, for fuld regenerering fra gang til gang for både almindelige behandlinger og ved fjernbehandlinger.

Jeg tilbyder også gruppehealing, hvor du modtager den samme kraftfulde healing oplevelse, som dem, der besøger mig i klinikken. Gruppehealing tilbydes til større og mindre grupper både fysisk eller som fjernhealing.

 

Hvem henvender det sig til?

Jeg tilbyder kvantefelt healing til alle, der søger efter en vej til indre ro, balance og velvære. Mine behandlinger henvender sig til mennesker, der oplever stress i livet, uanset årsag eller intensitet. Om du lider af kroniske smerter, angst, stress, depression eller neurologiske sygdomme, kan healing være en vej til lindring og forløsning.

Klinikken

Adresse

Intuitiv Sjaelehealer Jette Risum
Nørrebjerg Runddel 190 C
5220 Odense SØ
Tlf. 5055 3133
Mail: sjaelehealer@gmail.com
CVR-nummer: 42664359

Kig forbi min lukkede Facebook gruppe og læs mere om kvantefelt healing